p Avizarea noilor case de marcat se apropie de final! - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Avizarea noilor case de marcat se apropie de final!

Avizarea noilor case de marcat se apropie de final!
Așa cum v-am promis, vă ținem la curent cu noutăți legate de noile case de marcat electronice fiscale ce vor fi obligatorii conform legii și la termenul stabilit de aceasta. Deși circulă zvonuri pe piață că acestea se pot achiziționa deja, casele de marcat fiscale sunt în ultima fază de avizare la Ministerul de Finanțe și vor apărea pe piață la vânzare la jumătatea lunii mai 2018.

Echipa noastră de tehnicieni profesioniști, avizată și acreditată, vă va consilia pas cu pas.noile-case-de-marcat

Nu uitați! Toți operatorii economici care încasează cu numerar/card/etc., atât de la persoanele fizice cât și de la persoanele juridice (conform ultimelor Norme de aplicare a OUG 28/1999) sunt obligați să utilizeze case de marcat electronice fiscale cu jurnal electronic.
noile-case-de-marcat
Pentru alte detalii nu ezitați să ne contactați oricând la 0728 321 917 sau pe https://goo.gl/obJ5jw

2 Comentariu

 • Avatar
  Ana
  Apr 27, 2018

  Buna ziua, doresc si eu sa fiu printre primii care vor intra in posesia acestor case de marcat. Cum se procedeaza pentru a evita aglomeratia si nebunia care va fi in acea perioada? Nu vreau sa ma prinda vacanta si sa ma ocup de hartii sau sa stau la cozi pentru asa ceva. Multumesc

 • Avatar
  Nicu
  Apr 29, 2018

  Doresc o imprimanta fiscala conforma noilor reglementari, de buna calitate, cu cititor de coduri de bare, sertar de bani si un soft performant de gestiune si vanzari avizat de MF. Daca se poate de la Datecs. Multumesc mult.

Pune o intrebare

Toate campurile sunt obligatorii

Nume:
E-mail: (Nu se afiseaza)
Comentariu: