p Sistem Informatic Minimal Retail - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Sistem Informatic Minimal Retail

Produs nou

Sistem Informatic Minimal pentru Retail recomandat magazinelor cu volum mic sau mediu de vanzare

2 990,00 Lei cu TVA

Preturile si tarifele pot suferi modificari, fara o instiintare prealabila, ca urmare a evolutiei cursului de schimb valutar sau a preturilor fixate si comunicate de catre partenerii nostri comerciali

Modulul Front-Office de vanzare al programului CENTO este aplicatia software instalata la punctul de vanzare din magazin, cu ajutorul careia vanzatorul-casier realizeaza identificarea produselor achizitionate de catre client si emiterea unui bon fiscal pentru vanzarea si incasarea acestora. Acest modul poate lucra independent (daca se doreste numai o interfata de vanzare a produselor, fara evidente de stoc) sau impreuna cu modulul CENTO Back-Office (daca se doreste un management mai avansat al magazinului).

Foarte simplu si intuitiv, acest modul a fost creat plecand de la doua deziderate principale: o viteza cat mai mare de vanzare; din momentul inceperii unui bon si pana la finalizarea acestuia trebuie sa fie intreprinse cat mai putine actiuni de catre utilizator. maximum de functii disponibile pentru utilizator, astfel incat prin aceasi interfata sa poate fi rezolvate toate actiunile / operatiunile necesare vanzarii si incasarii.

Avantajele modulului Front-Office

Posibilitati multiple de identificarea multipla a produselor - CENTO Front – Office va permite sa cautati si sa identificati produsele atat prin codul de bare (metoda cea mai sigura si mai rapida), cat si dupa numele produsului sau un cod intern stabilit de catre Dvs. la cautarea dupa denumire sau cod intern veti putea vizualiza o lista a produselor cu denumiri sau coduri apropiate, pentru a regasi usor produsele similare.

Metode multiple de incasare si calcul automat al restului - Aplicatia Front-Office permite incasarea documentelor emise atat prin numerar cat si prin bonuri (tichete) valorice, credit card sau credit client. Aveti posibilitatea de a incasa partial contravaloarea produselor (o parte prin tichete, o parte prin card credit, o parte prin numerar). La fiecare incasare partiala, sistemul calculeaza valoarea ramasa de incasat. La incasarea prin tichete, sistemul poate calcula si propune in mod automat numarul de tichete necesare pentru a acoperi cat mai bine suma de incasat.

Fidelizarea clientilor - Pentru a beneficia de avantajele fidelizarii clientilor, CENTO Front-Office va identifica clientul si va aplica discount-ul aferent pentru tipul respectiv de card, asa cum a fost stabilit acesta in modulul back-office. In aceasta situatie, rolul vanzatorului-casier se reduce la a scana cardul clientului si produsele achizitionate de acesta.

Politica de preturi unitara - Pentru a asigura o politica de preturi unitara si corecta, CENTO Front-Office restrictioneaza accesul utilizatorilor la modificarea de preturi in interfata de vanzare.

Functie „Verificare pret” - Sistemul ofera posibilitatea de a verifica rapid pretul produselor, fara a inregistra pe bonul fiscal produsele respective. Se elimina astfel nevoia de a anula pozitii de pe bon doar pentru ca a fost necesara verificarea unui pret.