You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

software-retail

Vrei să crești vânzările în magazinul tău în condițiile concurenței actuale?

CENTO® vă pune la dispoziție rapoarte puternice cu care analizați rulajele de marfă, stocurile critice, mărfurile și cantitățile optime de aprovizionare, prețurile și adaosurile comerciale, pentru a vă crea stocul optim de marfă, cu un sortiment cât mai larg. Creați produse tractor pe grupe de marfă, la care aveți cel mai bun preț din piață, pentru a atrage clienții.
Evitați pierderile de vânzări datorate lipsei de stoc la mărfurile cerute de clienții dumneavoastră. Aceste măsuri vă sporesc capacitatea competitivă și duc la creșterea vânzărilor.
Fidelizați și creșteți satisfacția clienților - aplicați politici de fidelizare a clienților, sesiuni de promoții și o gamă extinsă de produse pentru a fideliza clienții și a sporii satisfacția acestora.software-retail

Vrei să îmbunătățești activitatea desfășurată în magazin și să crești eficiența angajaților?

CENTO® automatizează procesele curente de funcționare care implică multă manoperă: recepții, etichetare produse, etichetare rafturi, schimbări de preț, rapoarte de gestiune, inventariere, etc. Activitățile vor fi realizate profesionist dar cu efort redus, iar personalul dispune de mai mult timp pentru servirea clienților sau pentru dispunerea mărfurilor pe rafturi. Vânzarea produselor este automatizată prin utilizarea codurilor de bare, funcțiile programului susțin toate activitățile operatorilor în servirea corectă și rapidă a clienților. Încasările și plățile bancare sunt realizate automat prin importul / exportul acestora din aplicațiile on-line bancare iar splituirea TVA-ului este realizată automat conform legii.

software-retail

Mai multe informatii


software-retail

Vrei să deții controlul asupra resurselor și a activităților din firma ta indiferent unde te afli?

CENTO® furnizează managementului un set de instrumente de control al vânzărilor, activităților, stocurilor și finanțelor cu ajutorul căruia să controleze o afacere cu un volum mare și locații situate în zone diferite.

software-retail

Mai multe informatii

software retail

Vrei ca un număr mai mare de clienți să aibă acces mai ușor la produsele tale?

Dacă decideți să vă creșteți puterea de vânzare prin deschiderea unui magazin on-line, CENTO® vă oferă posibilitatea (funcția nu intră în arhitectura standard, se achiziționează separat) să cuplați magazinul on-line la acest modul pentru a urmări comenzile de la clienți, comenzile către furnizori, stocurile, prețurile și livrările pentru o gestiune performantă și a acestui centru de profit.
software-retail

Vrei ca orice control financiar să se finalizeze fără amendă?

CENTO® furnizează toate rapoartele, documentele și situațiile cerute de legislația în vigoare: bonuri fiscale în care este trecută denumirea produselor vândute, recepțiile de marfă și centralizatorul de niruri, rapoartele de gestiune, rapoartele Z, registrul de casă, stocul cantitativ valoric și procesele verbale de schimbare de preț. Faceți față oricărui control de la finanțe și evitați amenzile sau întreruperile de activitate.

software-retail

Mai multe informatii
software retail

Ai nevoie de consiliere în configurarea unei soluții performante care să-ți aducă creșterea vânzărilor și a profitului?

Apelați la echipa nostră de profesioniști! Experiența noastră este bazată pe cunoștințe teoretice și practice și suntem dornici să vă consiliem în domenii cheie ale activității dumneavoastră: organizare procese, control, analize și management, echipamente retail, etc. Ne bucurăm să vă împărtășim din experiența noastră și să vă dezvoltați afacerea utilizând soluțiile noastre.

software-retail

Mai multe informatii

CENTO® este soluția ideală pentru afacerile de retail. Pe baza experienței de peste 20 de ani și a peste 500 clienți utilizatori, am proiectat și construit în întregime o platformă modulară, astfel încât să poți folosi doar aplicațiile de care ai nevoie, menținând în același timp flexibilitatea de a modifica sau de a adăuga noi module în viitor. Urmărim continuu adaptarea perfectă la legislația și condițiile de business din România, pentru a vă oferi un instrument performant pentru conducerea, controlul și eficientizarea afacerii dumneavoastră. Datele și informațiile care circulă în compania ta, sunt perfect protejate prin sisteme de autentificare securizate, avansate. Vă sunt puse la dispoziție informații relevante și permanent actualizate pentru a susține managementul în adoptarea deciziilor performante. Obții rapoarte statistice zilnice, indicatori financiari și rapoarte manageriale într-un mod foarte clar și obiectiv. Ușor de integrat cu alte soluții și echipamente, CENTO® deține tehnologia prin care vei ține pasul cu exigențele și dezvoltarea afacerii tale. Beneficiezi de suport, flexibilitate și control pentru o multitudine de instrumente fiscale și echipamente periferice. Pentru a asigura servirea clienților în flux continuu, continuitatea vânzărilor este asigurată, indiferent dacă există sau nu conexiune la internet, serverul sau rețeaua din magazin funcționează.

Modulele de bază ale CENTO® sunt:
  • CENTO® Back Office - este o aplicație de gestiune și management al stocurilor de marfă, care permite un control complet asupra unităților individuale sau a rețelelor de magazine. Acoperă toate activitatea unui magazin de la recepția mărfurilor, tipărirea NIR-urilor, vânzarea și încasarea produselor vândute, schimbări de preț, raport de gestiune, registru de casă sau fișa de magazie-stoc produse. Pentru a vă ușura utilizarea programului CENTO® back office aveți la dispoziție gratuit Nomenclatorul de Produse cu coduri de bare și Clasificarea ANAF, pe baza căruia puteți începe utilizarea sistemului în câteva ore de la instalare.
  • CENTO® Front Office este destinat vânzărilor rapide, necesare servirii cu profesionalism a clienților și evidenței stocului, încasării contravalorii mărfurilor vândute prin toate instrumentele de plată existente și obținerii rapoartelor Z, X și disponibil în casă.