p Solutii software - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.Soluțiile informatice concepute de AttoSOFT imbina ultimele tehnologii (Client-Server) cu bazele de date robuste, capabile să facă fata celor mai exigente condiții de exploatare: volume mari de date, numar mare de utilizatori, lucru de la distanța prin internet. Pentru o firma, certitudinea rezultatelor unei afaceri se poate atinge aproape exclusiv prin implementarea unei soluții software automatizata și integrata. Sistemul este creat pentru a aduce avantaje majore, având la baza experiența de peste 20 de ani a specialistilor AttoSOFT în domeniul IT.
CENTO - Software RETAIL

Este soluția ideală pentru afacerile de retail. Am proiectat și construit în întregime o platformă modulară, astfel încât să poți folosi doar aplicațiile de care ai nevoie, menținând în același timp flexibilitatea de a modifica sau de a adăuga noi module în viitor.

Module CENTO:

Back-Office este o aplicație de gestiune și management al stocurilor de marfă, care permite un control complet asupra unităților individuale sau a retelelor de magazine. Aplicația acoperă toata activitatea unui magazin de la recepția mărfurilor, tipărirea NIR-urilor, vânzarea și încasarea produselor vândute, schimbări de preț, raport de gestiune, registru de casă sau fișa de magazie-stoc produse.

Front-Office este destinat vânzărilor cu amănuntul și poate funcționa împreună cu CENTO Back Office. Este destinat vânzărilor rapide, necesare servirii cu profesionalism a clienților și evidenței stocului, încasării contravalorii mărfurilor vândute prin toate instrumentele de plată existente și obținerii rapoartelor Z, X și disponibil în casă.

software restaurant.jpg
SALT - Software RESTAURANT

iti ofera solutii complete de management pentru optimizarea activitatii din locatiile restaurant, cafenea, bar, club sau fastfood. Sistemul informatic dispune de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.

Module SALT:

SALT VANZARE

SALT OSPATAR

SALT CLIENT

SALT PREPARARE

SALT CATERING