You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.Soluțiile informatice concepute de AttoSOFT imbina ultimele tehnologii (Client-Server) cu bazele de date robuste, capabile să facă fata celor mai exigente condiții de exploatare: volume mari de date, numar mare de utilizatori, lucru de la distanța prin internet. Pentru o firma, certitudinea rezultatelor unei afaceri se poate atinge aproape exclusiv prin implementarea unei soluții software automatizata și integrata. Sistemul este creat pentru a aduce avantaje majore, având la baza experiența de peste 20 de ani a specialistilor AttoSOFT în domeniul IT.
CENTO este soluția ideală pentru afacerile de retail. Am proiectat și construit în întregime o platformă modulară, astfel încât să poți folosi doar aplicațiile de care ai nevoie, menținând în același timp flexibilitatea de a modifica sau de a adăuga noi module în viitor.

Module CENTO:

Back-Office

Front-Office

software restaurant.jpg
SALT iti ofera solutii complete de management pentru optimizarea activitatii din locatiile restaurant, cafenea, bar, club sau fastfood. Sistemul informatic dispune de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.

Module SALT:

SALT VANZARE

SALT OSPATAR

SALT CLIENT

SALT PREPARARE

SALT CATERING