p Testimoniale Salt - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.Industria restaurantelor se schimbă acum mai repede decât în orice alt moment din istorie, atât pentru companiile mari cât și pentru cele mici. Un lucru care ne ajută să gestionăm toate aceste schimbări este tehnologia: nu a fost niciodată mai ușor pentru un manager să folosească o aplicație pentru a efectua operațiunile mai repede, mai bine si mai simplu.


Alegerile tehnologice pe care le faci azi vor avea un impact enorm asupra modului în care se poate dezvolta afacerea ta mâine și în a inova în viitor. SALT face simplu pentru managerul unui restaurant să adopte un set de obiective și principii si să ia decizii, pentru a obține un avantaj competitiv clar.


SALT iți oferă soluții complete de management pentru optimizarea si eficientizarea activitații din restaurant, cafenea, bar, club, catering sau fast food. Aplicația dispune de module funcționale ce îți oferă toate facilitațile de care ai nevoie pentru a conduce rentabil afacerea.
"Fluidizarea afacerii cu aplicațiile AttoSoft a fost cheia succesului pentru a deține o activitate organizată. Am putut sa ne extindem si să rulăm business-ul în continuare, fară să creăm sincope în vânzări sau în relația cu clienții. La deschiderea unui nou punct de lucru, angajații au operat cu ușurință în aplicație, datorită aspectului intuitiv și facil, timpul necesar în formarea personalului fiind practic insignifiant. Aveam nevoie de un control rapid și precis al vânzărilor prin sistemul de raportare și management, această necesitate a fost oferită de aplicația AttoSoft. Recunoaștem că ne-am uitat în programe diferite, dar de departe aplicația AttoSoft a ieșit pe primul loc în alegerea noastră."


Dumitrache Neacșu – Director General NEACȘU SRL"Sunt foarte bucuros că am găsit aplicația AttoSoft. Dețin un lanț de restaurante de tip fast-food, ceea ce înseamnă că timpul meu pentru gestionarea tuturor punctelor de lucru este o chestiune extrem de serioasă. Cu acest software, eu pot literalmente gestiona inventarul meu până la ultima picatură de suc sau felie de pizza. Mi-a dat un control complet și de asemenea, o economisire de timp incredibilă. După o căutare pe piața producătorilor de software, sunt mulțumit că am ales o soluție elegantă, ușor de utilizat, la prețuri accesibile, care mi-a ajutat afacerea să devină mai eficientă."


Yilmaz Yildirir – Director General PASSAGE FOOD SRL
"AttoSoft a îmbunătățit cu adevărat modul în care gestionăm afacerea, în special modul în care urmărim informațiile cu privire la activitatea angajaților și de a lua decizii în legătură cu acest lucru. Analiza activității angajaților mei pentru salarizare durează câteva secunde, literalmente, în comparație cu orele pe care le utilizam înainte. Folosesc, de asemenea, funcțiile de urmărire a angajaților pentru a ajuta personalul în situația perioadelor aglomerate. De exemplu, aplicația îmi permite să estimez care sunt orele în care trebuie să suplimentez echipa pentru a atinge obiectivele de vânzări - ceea ce a ajutat enorm. Am fost în măsură să iau decizii corecte care au condus la creșterea profitului și care m-au ajutat să continui afacerea în sensul corect."


Feieș Cristiana – Administrator KMG WORLD TRADING SRL-D
"Ne place faptul că aplicațiile AttoSoft se dezvoltă odată cu evoluția afacerii noastre. Acesta a fost un factor important de decizie pentru mine, să știu că vor continua să îmbunătățească produsul și că le pasă de ceea ce cred clienții lor. Unele dintre companiile mari nu vor să facă dezvoltări la cererea clienților, dar AttoSoft face în mod constant acest lucru - și avem nevoie pe măsură ce creștem afacerea. Noi avem strategia setată pe extinderea afacerii și AttoSoft ne ajută să o implementăm."


Dan Eugen – Administrator COZY SRL