p Testimoniale Cento - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

CENTO este soluția ideală pentru afacerile de retail. Am proiectat și construit în întregime o platformă modulară, astfel încât să poți folosi doar aplicațiile de care ai nevoie, menținând în același timp flexibilitatea de a modifica sau de a adăuga noi module în viitor.

Ușor de integrat cu alte soluții și echipamente, CENTO deține tehnologia prin care vei ține pasul cu exigențele afacerii tale. Datele și informațiile care circulă în compania ta, sunt perfect protejate prin sisteme de autentificare securizate, avansate.

Beneficiezi de suport, flexibilitate și control pentru o multitudine de instrumente fiscale și echipamente periferice. Obții rapoarte statistice zilnice, indicatori financiari și rapoarte manageriale într-un mod foarte clar și obiectiv, iar continuitatea vânzărilor este asigurată indiferent dacă există sau nu conexiune la internet."Trecerea la o locație mai mare a impus o serie de activități suplimentare. Acest lucru a facut ca activitatea noastra să fie mult mai dinamică și dintr-o dată ne-am dat seama că avem nevoie de un software perfomant care să managerieze eficient tot business-ul pentru a rămâne în partea de top a profitabilității. Ne-am dorit ceva ușor de utilizat, cu un sistem de înregistrare robust - prin urmare, am ales soluția propusă de AttoSOFT ".

Radu Ricu – Administrator NARCISA - MOB DESIGN SRL

"Am ales AttoSoft pentru că am vrut ceva extrem de ușor de utilizat, dar suficient de robust pentru a urmări fluxul mare de mărfuri pe care îl avem. Am avut o viziune clară asupra a ceea ce am dorit, de aceea am știut că ceea ce îmi trebuia era un program facil dar complex în același timp, cu capacități de personalizare a activității și care să ofere siguranță în înregistrarea datelor. Rapoartele manageriale, gestionarea activității angajaților, viteza de rotație a stocurilor, urmarirea scadentelor atât la clienți cât și la furnizori, au fost avantaje care au contribuit în mod direct la eficientizarea business-ului și la o creștere a profitabilității."


Maria Toma – Director General DOBROGEA GRUP SA


"Adevărata valoare a aplicației AttoSoft pentru mine este că mă ajută să înțeleg pe deplin afacerea mea dintr-o perspectivă mai largă. Fiind capabil să înțeleg ce vând, când vând, cât vând, cum să vând, am ințeles valoarea reală pe care o puteam da business-ului meu. Am inteles impactul fiecărei decizii cu ușurință folosind rapoartele intuitive, urmărirea vânzărilor, a fiecărui produs sau a unei grupe de produse, sau chiar procentul din vânzări cu care contribuia fiecare produs din gestiune. Sunt foarte mulțumit de alegerea făcută în achiziționarea unui software specializat."


Herțea Nicolae – Director General FRAHER RETAIL SRL