You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

software-restaurant


SALT te ajuta la urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara in restaurantul tau. Oricand, cu un singur click se poate afla situatia detaliata a activitatii. Imbunatatirea serviciilor pe care le oferi clientilor, fluidizarea activitatilor si intarirea managementului, sunt avantajele de baza pe care le obtii prin implementarea solutiei informatice SALT.

SALT iti ofera solutii complete de management pentru optimizarea activitatii din locatiile restaurant, cafenea, bar, club sau fastfood. Sistemul informatic dispune de module functionale ce va ofera toate instrumentele de care aveti nevoie pentru a va conduce rentabil afacerea.

Module SALT:
SALT Vanzare - ofera o viziune clara asupra spatiului in care se desfasoara activitatea, utilizand o planograma personalizata. Dispui de strategii de atragere si fidelizare a clientilor prin instrumente multiple. Evidentiezi rapid situatia de ansamblu a restaurantului si a clientilor prin atentionarea personalului cu elemente vizuale usor de inteles cat si afisarea timpilor de derulare a circuitului comanda – preparare – livrare. Ai la dispozitie toate informatiile necesare de analiza a restaurantului, evaluarea personalului si a proceselor desfasurate, incarcarea pe zile si pe ore,preparate vandute pe grupe si pe sortimente.


SALT Ospatar - simplifica procesul de preluare digitala a comenzilor si transmiterea instantanee a acestora catre departamentele de preparare (bucatarie, bar). Scurteaza timpul de asteptare, elimina erorile umane si imbunatateste receptivitatea personalului la solicitarile clientilor.


SALT Client - ofera clientilor un meniu electronic cu imagini sugestive insotite de informatii detaliate asupra produselor (ingrediente, mod preparare, calorii) din care pot comanda direct la bucatarie, bar, etc. In meniul electronic sunt prezentate clientilor doar produsele care se pot livra in acel moment.


SALT Preparare - face legătura de comunicare intre clienți – ospatari – bucatari / barmani, pentru transmiterea fluenta a comenzilor și confirmarea realizarii preparatelor. Managementul obtine imaginea reala a timpilor de servire a clientilor.


SALT Catering - ofera clientului o alternativa usoara prin care poate sa studieze oferta de produse si sa lanseze comanda cu specificarea timpului si a locatiei de livrare dorite. Comenzile inregistrate sunt transmise automat bucatariei si livratorului.

SALT Gestiune - tine evidenta clara asupra stocului cantitativ-valoric al materiilor prime si semipreparatelor. Intregul proces de productie este automatizat pe baza retetelor de preparare ce evidentiaza consumul de materii prime necesar pentru realizarea preparatelor vandute.