p Servicii - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Consiliere achizitionare echipamente fiscale si non-fiscale:

consulting.jpg

Echipamentul hardware propus de noi este perfect compatibil cu soluția software si l-am verificat în numeroase situații pentru a va oferi siguranța în exploatare și continuitate în desfasurarea activitatilor. Poți alege dintr-o gama larga de produse pentru a optimiza investitia în funcție de nevoile afacerii și a te incadra în bugetul alocat. Beneficiezi de consultanta, soluții personalizate nevoilor tale, instruire personal, asistenta profesională, în condiții avantajoase. Experiența noastră dobandita în peste 700 de soluții software implementate, în conditiile pietei autohtone, va sta la dispoziție pentru a obtine performanta încă din primele zile de utilizare a solutiei implementate.


Servicii echipamente fiscale si non-fiscale:

  • La achizitionarea unui echipament fiscal, asiguram: intocmirea dosarului necesar obtinerii numarului de atribuire fiscala de la D.G.F.P. de care apartine punctul de lucru unde va fi instalata casa de marcat / imprimanta fiscala, fiscalizarea, programarea cu articole a casei de marcat, instruirea operatorilor, configurarea driver-ului de comunicatie prin asistenta online sau la sediul clientului.

  • Servicii echipamente fiscale in perioada de garantie si post-garantie: fiscalizare, predare de memorii fiscale, modificari de ora si cote de TVA, reparatii si service preventiv.

  • Livrarea de consumabile specifice fiecarui echipament, in conformitate cu legislatia in vigoare.

  • Contracte de service: lunare, trimestriale, anuale.

  • Servicii echipamente non-fiscale: configurarea cititoarelor de coduri de bare, configurarea cantarelor, configurarea driverelor pentru imprimantele de etichete coduri de bare si imprimantele departamentale


Implementare "magazin la cheie":

Din practica si experienta capatata in decursul timpului, specialistii nostri au inteles nevoia clientilor de a utiliza cat mai rapid, simplu si eficient un sistem informatic complet echipat, functional din primul moment al instalarii si implementarii lui, sistem care sa le simplifice si sa le permita administrarea cat mai eficienta a bussiness-ului. In acest scop, venim si va propunem solutia “magazin complet la cheie”. Magazin complet la cheie pe intelesul tuturor: Pentru a implementa un astfel de concept, sunt necesare câteva etape care încep cu analiza obiectivelor clientului cu privire la îmbunătățirea activității operaționale, creșterea controlului și obținerea informațiilor necesare unui management de calitate și se finalizează cu procesul verbal de recepție al sistemului.