You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Programul CENTO FrontOffice este destinat vânzărilor cu amănuntul și poate funcționa împreună cu CENTO Back Office. Este destinat vânzărilor rapide, necesare servirii cu profesionalism a clienților și evidenței stocului, încasării contravalorii mărfurilor vândute prin toate instrumentele de plată existente și obținerii rapoartelor Z, X și disponibil în casă.

Functionalitati:

  • Vânzări - programul dispune de o interfață de lucru ergonomică, intuitivă, pentru a face procesul de vânzare cât mai ușor și rapid, cu eliminarea greșelilor de operare. Este compatibil cu un număr mare de modele de echipamente fiscale (imprimante fiscale și case de marcat), cu un număr ridicat de modele de cititoare de coduri de bare de banc sau portabile și cântare pentru automatizarea procesului de vânzare, toate cu un ridicat nivel de fiabilitate. Modulul susține vânzările chiar și în condițiile de avarie a rețelei sau a serverului de date;
  • Încasări - se pot opera încasări cu toate instrumentele de plată existente pe piață: numerar, card bancar, bonuri de masă, bonuri cadou, vauchere. Pentru o încasare se pot utiliza mai multe instrumente de plată iar calculul sumelor încasate și a restului este realizat automat. Încasările și plățile făcute pe fiecare casă și operator sunt evidențiate pentru ca operațiunile cu valori monetare să fie sigure și responsabile.
  • Control - verificarea încasărilor înregistrate cu cele predate se face pe fiecare operator comercial rapid și simplu. Conducerea firmei poate fi sigură de respectarea prețurilor de vânzare, a politicilor de fidelizare a clienților și a promoțiilor.

Mai multe functionalitati


Avantaje:

  • Vânzări rapide - vânzarea produselor este automatizată prin utilizarea codurilor de bare, funcțiile programului susțin toate activitățile operatorilor în servirea corectă și rapidă a clienților.
  • Vânzări sigure - corectitudinea procesului de vânzare este asigurată prin respectarea prețurilor, a politicilor de fidelizare si a promoțiilor. Calcularea automată a încasărilor prin diferite instrumente de plată și a restului. Procesul de vânzare continuă și în situațiile de avarie a retelei interne sau a serverului. Managementul deține pârghii de control a vânzărilor și a predărilor de valori monetare.