p Salt Gestiune - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Pentru un mod de lucru avansat, iti propunem modulul SALT Gestiune, care tine evidenta clara asupra stocului cantitativ-valoric al materiilor prime si semipreparatelor. Intregul proces de productie este automatizat pe baza retetelor de preparare ce evidentiaza consumul de materii prime necesar pentru realizarea preparatelor vandute. Ai control riguros al fluxului de numerar destinat platilor catre furnizori si altor activitati de aprovizionare.
Operatiunile specifice contabilitatii primare:
  • Operarea facila a documentelor de la furnizori are efect atat asupra stocului si soldului, cat si obtinerea automata a documentelor de gestiune obligatorii: NIR -CD si Centralizator note de receptie;
  • Obtinerea automata a documentelor necesare procesului de productie: bonurile de consum ale materiilor prime, notele de predare a produselor, lansari retete si rapoarte de productie;
  • Inventariere facila, pe gestiuni sau pe grupe de materii prime, pentru verificarea stocului si controlul corectitudinii operatiunilor prin generarea automata a notei de constatare diferente.
  • O imagine clara asupra tuturor produselor, a grupelor de produse cat si a preturilor acestora. Definirea si administrarea nomenclatoarelor se face foarte rapid si intuitiv.
  • Oricand, cu un singur click se poate afla situatia amanuntita a activitatii.Raportari: Balanța stocurilor cantitativ și cantitativ-valorica,Fisa de magazie, marfa /gestiune,Raport lansare în producție,Raport centralizator consumuri / predari,Raport zilnic de gestiune, Registru de casa,Rap. Intrari/iesiri marfuri pe documente,Incasari si Plati.
  • Ajuta la urmarirea, verificarea si controlul activitatii in timp real a tuturor proceselor care se desfasoara.

SALT Vanzare

SALT Ospatar

SALT Client

SALT Preparare

SALT Catering