p Contact - AttoSOFT srl
You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Despre noi

AttoSOFT urmeaza de peste 20 de ani aceeasi viziune: dezvoltarea unui sistem informatic modern, inovativ si flexibil in acelasi timp, care sa ofere toate informatiile necesare in timp util pentru lansarea deciziilor. Folosit de mai bine de 350 de companii din Romania in diferite configuratii, sistemul reprezinta un suport solid pentru luarea deciziilor strategice in ceea ce priveste dezvoltarea acelor companii.

O firma dezvoltata în Romania ce ofera solutii software pentru nevoile concrete ale fiscalitatii și modurilor de lucru din Romania. Dispune de module care acoperă toate domeniile de activitate: comertul en-gross, distributie, retail, producție, horeca și a serviciilor. Într-o continua dezvoltare pentru a facilita reducerea costurilor operationale și pentru automatizarea operatiunilor curente. Deține echipe specializate de programare, implementare și helpdesk pe domeniile de activitate pe care se actioneaza.

Ofera sanse reale de personalizare a solutiei software achizitionata, astfel încât procesele de business existene în candrul companiei beneficiarului să fie folosite în continuare. Lucrul în timp real, siguranta și controlul riguros al datelor, performanțe scalabile indiferent de dimensiunile companiei și a bazei de date cu care se lucrează.