You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cititor cod de bare Symbol LS7708

Produs nou

2 050,00 Lei cu TVA

Este un scaner inteligent, care intra in stand-by atunci cand nu este folosit, iar atunci cand un cod de bare este trecut peste zona de scanare reporneste automat. Acest lucru determina realizarea de economii la electricitate si prelungirea duratei de viata a scanerului. Scanerului i se poate conecta un scaner mobil pentru scanarea produselor mari care nu pot fi ridicate pe banda transportoare de la casa. In carcasa are inclusa si o antena EAS pentru dezactivarea tag-urilor de securitate.

SPECIFICATII CITITOR COD DE BARE SYMBOL LS7708 

Tehnologie scanare: laser omnidirectional

Viteza scanare: 2400 scanari/secunda

Coduri de bare: UPC/EAN/JAN, UPC/EAN with Supplementals, UCC/EAN 128, Code 128, ISBT 128, Code 39, Code 39 Trioptic, Interleaved 2 of 5, Discrete 2 of 5, Code 93, Code 11, Codabar, RSS Variants

Temperatura de operare: 0º - 40º C

Comunicatie: RS 232 / USB / PS2

Recenzii

Scrieţi o recenzie

Cititor cod de bare Symbol LS7708

Cititor cod de bare Symbol LS7708

Symbol LS7708 este cititor de bare orizontal, ideal pentru mediile cu un volum mare de scanari zilnice, precum supermarketurile, farmaciile si magazinele alimentare. Este un scaner handsfree care necesita un efort minim din partea utilizatorului. Poate scana din orice unghi, fara a fi necesar ca angajatul de la casa sa puna produsele intr-o pozitie exacta.

28 alte produse în aceeași categorie: