You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.

Cititor cod de bare Datalogic Magellan 8300

Produs nou

Datalogic Magellan 8300 este un cititor de coduri de bare bi-optic, de inalta performanta, cu 5 fete, pentru aplicatii de volum mediu. Ofera performanta deosebita, calitate exceptionala si fiabilitate. Imbunatateste eficienta operationala prin cresterea ratei de citire "din prima".

3 520,00 Lei cu TVA

SPECIFICATII CITITOR COD DE BARE DATALOGIC MAGELLAN 8300:

Scanerul Datalogic Magellan 8300 poate fi configurat ca scaner sau scaner/cantar cu ajutorul talerului All-Weighs exclusivist, patentat Datalogic, care asigura cantarirea precisa a produsului in punctul de control. Greutatea produsului este afisata pe doua ecrane separate, unul pentru casier si unul pentru client.

Modelele Magellan 8300 sunt disponibile in 3 lungimi diferite: scurt (doar scaner), mediu sau lung pentru a se acomoda diferitelor configuratii POS.

Algoritmii de decodare ai software-ului avansat FirstStrike asigura scanare rapida, de cea mai buna calitate, cu citiri precise "din prima" chiar si in cazul codurilor de bare deteriorate, indoite sau slab printate, imbunatatind in acest fel eficienta operationala in punctul de control.

Memoria Flash permite upgrade-ul facil al software-ului, prelungind perioada de utilizare a dispozitivului. Port-ul RS-232 auxiliar poate fi utilizat in diferite moduri, inclusiv pentru adaugarea unui scaner manual, programarea si configurarea scanerului, accesarea datelor de iesire, etc.

Pentru aplicatii ce necesita EAS (electronic article surveillance) – supraveghere electronica a articolelor, Datalogic Magellan 8300 poate fi echipat cu Checkpoint EAS si suporta antene integrate Sensormatic EAS prin port-ul auxiliar RS-232.

Functia optionala Optional Value Added Features ofera instrumente de informare care ajuta la managerierea informatiilor cu privire la software-ul si diagnoza scanerului.

Capacitate de decodare: Coduri de bare liniare / 1D: decodeaza toate codurile 1D standard, inclusiv GS1 DataBar, Coduri stacked - GS1 DataBar Expanded Stacked, GS1 DataBar Stacked, GS1 DataBar Stacked Omnidirectional

Porturi auxiliare: EAS, RS-232, IBM 46xx, Tastatura wedge (doar pentru scaner), OEM (IBM) USB, RS-232, USB (doar pentru scaner)