You are using an outdated browser. For a faster, safer browsing experience, upgrade for free today.
Case de marcat

Vă oferim o plajă largă de case de marcat / echipamente fiscale, POS-uri, cititoare coduri de bare, imprimante coduri de bare, imprimante departamentale, cântare cu etichetare, cântare cu conectare la PC și alte echipamente necesare optimizării activităților de retail sau restaurant. Toate echipamentele prezentate au fost alese cu grijă, testate de specialiștii noștri și și-au dovedit fiabilitatea la o multitudine de clienți.

Indiferent de mărimea afacerii dumneavoastră și de domeniul de activitate, veți găsi la noi echipamente care să satisfacă exigențele de calitate, prețuri competitive, consiliere de specialitate pentru alegerea produselor și pentru îmbunătățirea activităților.

Serviciile de fiscalizare a caselor de marcat, instalare a tuturor echipamentelor și de instruire a personalului în vederea utilizării, au ca obiectiv introducerea rapidă a tehnicii în activitatea clientului și obținerea unei eficiențe sporite. Aceste servicii sunt prestate gratuit pentru echipamentele achiziționate de la noi, de către tehnicieni cu o înaltă calificare și experiență.

Service-ul în garanție și post garanție îl realizăm cu maximum de operativitate, pentru a reduce disconfortul cauzat de imposibilitatea utilizării echipamentului defect. Ne bazam pe experiența de peste 17 ani pe care o avem în domeniul case de marcat, a echipamentelor de retail și a solutțiilor software dedicate activității de retail și de restaurant.

Firma AttoSOFT are experiență de peste 17 ani în implementarea echipamentelor necesare automatizării activităților de retail și de restaurant. Alegem pentru clienții noștri echipamente de o calitate deosebită, ce înglobează tehnologii de ultimă generație, pentru a furniza clienților noștri maximum de eficiență în desfășurarea activităților cotidiene.

Pentru rezultate deosebite în optimizarea activităților, susținerea managementului, creșterea vânzărilor și a controlului afacerii, furnizăm soluții IT complete ce cuprind consultanță, echipamente și software.

De ce să cumperi de la noi?

 • nu te deplasezi pentru achiziția casei de marcat și pentru fiscalizarea ei;

 • pentru orice casă de marcat achiziționată de la noi, oferim gratuit serviciile de întocmire a dosarului de fiscalizare și fiscalizarea;

 • oferim consiliere la achiziția echipamentelor, instalare și instruire gratuite;

 • echipamentele au cel mai bun raport preț / calitate, sunt testate de specialiștii noștri și de un număr mare de clienți;

 • oferim soluții integrate și complete de gestiune, management și optimizarea activităților de retail și restaurant;

Intrebari si răspunsuri:

 • Care este cea mai ieftina CM?

Cea mai ieftina casa de marcat pe care o distribuim este TOTAL J la pretul de 480 RON cu TVA.

 • Cand apar CM noi?

Noile case de marcat vor aparea dupa data de 15 februarie 2018, conform ultimei OG.

 • Care dintre CM existente pot fi adaptate pentru a transmite datele automat la ANAF?

Casele de marcat existente pe piata in acest moment vor fi cu siguranta inlocuite si nu adaptate la noile cerinte, si asta nu pentru ca o impune legislatia ci pentru ca pretul de cost cu eventualele modificari tehnice vor depasi pretul unei case de marcat noi.

 • Care este numarul de bonuri pana la umplerea jurnalului unei CM cu jurnal tiparit la efectuarea raportului Z?

Nu exista un numar strict de bonuri tiparite pana la umplerea jurnalului, depinde de marimea informatie stocate in fiecare bon inregistrat in memoria flash a CM, in principiu la CM Datecs MP55L se pot tipari cca. 250-300 de bonuri pana la umplere, iar la Activa Royaj EJ  se poate ajunge pana la cca 500 de bonuri.

 • Care este numarul maxim de coduri /articole pot fi programate in CM?

În casele de marcat pot fi programate intre 1800 si 2400 de articole functie de model.

 • Ce periferice se pot conecta la CM?

La CM se pot conecta, functie de model, urmatoarele periferice: PC, scaner cod de bare, cantar electronic si sertar.

Se afiseaza 1 - 9 din 9 elemente

Catalog produse

Dimensiuni rola
Alimentare